HTML

Nyest befogás csapda kihelyezéssel. Nyest védelem

Nyest fogás, nyest befogás, nyest elleni védekezés.

Friss topikok

Nyestcsapda kihelyezés, nyest befogás

2011.01.31. 16:22 Kártevőirtó

A nyest elleni védekezés célravezető módja a csapdával történő befogás. Zárt padlástereken, illetve udvarokon a nyest nyomait, csapáit, búvóhelyeit, ürülékét kell felkutatni, majd kihelyezni élvebefogó nyestcsapdát. A csapdát célszerű álcázni a gyors befogás érdekében. A nyestfogó csapda egyszerű mechanikus elven működik, csalétek alkalmazásával egyszerűen be kell csalogatni a nyestet, majd mikor az hozzáér a kioldó pedálhoz, a csapda rabul ejti. Ilyenkor a gazfickóval nincs más teendő, mint lakott területtől távol szabadon engedni.

Nyestcsapda kihelyezést,telepítést rendelhet.

4 komment

Címkék: nyest csapda nyestcsapda befogás

A bejegyzés trackback címe:

https://nyestcsapda.blog.hu/api/trackback/id/tr1001194974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakondka 2009.10.18. 10:36:59

Szia

Ma sikerült befognom a nyestemet!
Lassan két hete hogy kitettétek a padlásra a csapdát, azóta egyszer csapódott de nem fogott semmit. Valószínűleg a kioldó pálcikát piszkálhatta meg... Az imént engedtem szabadon Hűvösvölgy Nagyréten, remélem senki életét nem keseríti meg.
Most következik egy kiadós takarítás a padláson... :)))

Maya 2010.11.11. 10:19:22

@vakondka: Szia!
Hol szerezhető be egy ilyen csapda és mennyibe kerül Válaszodat előre is köszönöm Maya

Plac 2011.05.06. 16:31:05

Kedves Nyestbefogó!

Egy városi vadgazdálkodással (hobbi szinten) foglalkozó egyetemi hallgató vagyok. Kérlek írj egy e-mailt amennyiben válaszolnál néhány kérdésemre. Üdv!

E-mail: faceofsmile_kukac_gmail_pont_com
süti beállítások módosítása