HTML

Nyest befogás csapda kihelyezéssel. Nyest védelem

Nyest fogás, nyest befogás, nyest elleni védekezés.

Friss topikok

Nyest bejutása a padlásra

2010.09.10. 09:09 Kártevőirtó

Nyest van a padláson. Legtöbbször azonban nem tudja a lakó, hogyan került oda. A házhoz épített melléképület, garázs, terasz alacsonyabb magasságáról kiindulva a csatlakozásnál könnyedén ugrik a házra.
Tipikus ilyen feljutási pont még a tetőre lógó faág, melyen keresztül eléri a háztetőt. Az esőcsatorna valóságos autópályaként szolgál neki, könnyedén körbejárja a házat és a tetőt. Bádogozási hiba, lecsúszott cserép, kúpcserép hiánya azonnali bejutási pont a nyest éles szemének. Nem is gondolná, de ezen hasadékok a darazsak fészkelésének is utat adnak...


Íves cserepezésnél még erre sincs szüksége a nyestnek. A képen látható módon, az utolsó cserépsornál visszabújik. A nyest hajlékony teste, rugalmas gerince lehetővé teszi az ilyen mutatványokat is. A padlásról  kifelé igyekvő nyest esetén ugyanez a mozzanatsor játszódik le. Látszólag hézagmentes a tetőszerkezet, a nyest azonban mégis a padláson hancúrozik, rongálja a szigetelést.

Nyest elleni ipari csapda rendelése!
 

Szólj hozzá!

Címkék: nyest nyestcsapda

A bejegyzés trackback címe:

https://nyestcsapda.blog.hu/api/trackback/id/tr214095989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása