HTML

Nyest befogás csapda kihelyezéssel. Nyest védelem

Nyest fogás, nyest befogás, nyest elleni védekezés.

Friss topikok

Nyest helyett macska a csapdában

2010.09.16. 09:50 Kártevőirtó

Időnként előfordul hogy macskát fog a nyest ellen kihelyezett csapda. A kültérre, udvarokba telepített nyestcsapda esetében ez különösen gyakori. Tojás és gyümölcs csalétek esetében ritka a macska fogás, a nyershús és egyéb csalétek használatánál (mely a macska számára is vonzó) gyakori.
Ha házi kedvencet fog a nyestcsapda, egy mozdulattal szabadítható a cicus: fizikai bántódása nem esik az állatnak. A kóbor, beteg macskákat állatmenhelyekre javasoljuk elszállítani. A stabil ketreccsapda tökéletesen alkalmas a macska, nyest és egyéb kisállatok szállítására is. A csapda kialakítása olyan, hogy zárt állapotban a harapás veszélye nélkül szállítható fogságba jutott kisállat. Mindig gondoskodjuk róla hogy táplálék és víz rendelkezésre álljon a ketrec fogságában tartott állatnak. Szállítás közben takarjuk le a ketrecet egy sötét zsákkal vagy ruhadarabbal. Az állatot így kevésbé tesszük stresszes hatásoknak, a szabadításig.

Macska és nyest ellen csapdát rendelhet!

2 komment

Címkék: macska nyest csapda nyestcsapda ketreccsapda

A bejegyzés trackback címe:

https://nyestcsapda.blog.hu/api/trackback/id/tr312655461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Calo' · http://gangstersinc.tripod.com/Vizzini.html 2011.08.28. 20:32:35

...a tányérvasak kevésbé humánusak, de hát nem is embert akarunk vele fogni ugye... ;-)

Kártevőirtó · http://www.omnicid.hu 2011.11.01. 12:35:19

A tányérvasak, csapóvasak tiltott vadászati eszköznek minősülnek. Árusításuk és felhasználásuk egyaránt tilos.
süti beállítások módosítása